Celal Bayar Anadolu Lisesine ek sınıf

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi’nin daha kaliteli eğitim ve öğretim adına donanımı zenginleştiriliyor. Okul Müdürü Kamil Beki ile birlikte okulda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okul içinde yapılacak çalışmalarla öğrencilere yabancı dil, resim ve müzik sınıfı kazandıracaklarını söyledi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile hazırlayacakları projeyi kısa sürede yaşama geçireceklerini anlatan Refik Yılmaz, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına donanım zenginliğinin yetiştirileceğini söyledi.

Gemlik Belediyesi olarak ayrım yapmadan ilçedeki tüm okulların bahçe düzenlemesi, derslik ihtiyaçları, bahçe büyütülmesi, çevre düzenlemesi, spor salonu gibi projelerine el attıklarını hatırlatan Refik Yılmaz, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlere ne kadar hizmet etsek, onların eğitim ve öğretimi için ne kadar yatırım yapsak azdır” dedi. Devlet ve Özel sektör destekli ilçeye 8 okul kazandırdıklarını, yeni okul protokollerinin yapıldığını vurgulayan Refik Yılmaz, Gemlik Anadolu Lisesinin ardından Şehit Cemal ve Endüstri Meslek Lisesi okul binalarının da yenileneceğini anımsattı. Tüm kamu kurum ve kuruluş binaları olduğu gibi okulları ve sağlık ocaklarını yenilediklerine dikkat çeken Refik Yılmaz, “Gemlikli öğrencilerimizin daha sağlam, daha sağlıklı ve daha modern binalarda eğitim ve öğretim görmelerini istiyoruz. Proje, destek, hizmet ve yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Celal Bayar Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Refik Yılmaz, Belediye olarak yapacakları düzenlemeler ile okula yabancı dil, müzik ve resim sınıfı kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.