İşkur Müdürü Ünver göreve başladı

Gemlik İşkur Müdürlüğüne, asaleten Ünver Ünver getirildi.

Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Volkan Yıldırım tayin olmasından bu yana vekaleten yürütülüyordu. Çalışma ve İş Kurumu Başkanlığı, Gemlik’in iş hayatında büyüyen potansiyelini ve büyümeye bağlı iş hacmini de baz alarak, tercihini tecrübeli bir isimden yana kullandı.

Aslen Trabzon kökenli olan Ünver Ünver, Gemlik’e atanmadan önce İzmir İl Müdürlüğünde, Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Gemlik’te İş ve İşçi Bulma Kurumu olarak faaliyete geçen İŞKUr, işgücü piyasasında iş arayanlara, işverenlere ve meslek seçimi noktasında öğrencilere danışmanlık hizmetleri veriyor.

Gemlik Manşet Gazetesi ve Gemlik Gündem Gazetesine açıklama yapan Gemlik Hizmet Merkezi Şube Müdürü Ünver; ‘’Gemlik, İznik ve Orhangazi bölgesine hizmet veriyoruz. Vatandaşlara hizmet vermenin yanı sıra, işverenlerle doğru ilişki sağlayarak, amaca yönelik temin sağlamak istiyoruz. Meslek seçimi noktasında da öğrencilere yönelik çalışmaları hızlandıracağız. Gelişen ve büyüyen Türkiye’de önemli olan doğru meslek seçimi olacaktır. Talep ve gelecekte olası talepleri inceleyerek, önerilerde bulunacağız. Toplumun tüm kesimlerimize kapımız açık olacaktır. Gemlik’te güzel işlere vesile olacağız’’ dedi.

bty

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.