Tokgöz; ‘’150 Bin TL’ye beşinci olduk’’

Gemlikspor’un Bölgesel Amatör Basketbol Liginde finallere gitmesini ve 5’inci olmasını sağlayan Gemlikspor Basketbol Branşı Menejeri İbrahim Tokgöz, sosyal medya hesabında paylaştığı videosuyla dikkatleri üzerine çekti. Gemlikspor’un mali durumunu da anlatan Tokgöz, esnafın desteğine de teşekkür etti.

Bu sene basketbol A Takımımız Basketbol İkinci Ligine kabul edilmedi. Tek tesellimiz Basketbol İkinci Liginde Gemlik adına bir takımın Gemlik’i temsil etmesidir. İsterdik ki iki takımla temsil edilelim. Basketbol Federasyonu böyle karar verdiler.

Biz Gemlik Esnafı, oyuncuların desteği ile 150 Bin TL para harcayarak beşinci olmayı başardık. Bu başarının karşılığı bu olmamalıydı. Başarı sadece galibiyet ve kupalarla değil, gençleri spor ve basketbola kazandırarak gelir.

Bu anda sonra yapmamız gereken Gemlik Basketbol Kulübüne destek olmaktır. Onların arkasında olup 2. Ligde başarılı olmasına yardım etmemiz gerekir. Basketbol uğruna ben şahsım olarak her türlü özveriye hazırım. Benim herkesten ricam, Gemlik Basketbol Kulübüne, Gemlikspor ailesi olarak destek olmanızdır. İnşallah İkinci Ligden Birinci Lig’e de çıkarlar.

Gemlik taraftarının, Gemlik sporseverlerinin destek olacağına inanıyorum. Geçen yıl mücadele eden oyuncularımız Serkan Hocam ve yardımcılarına teşekkür ediyorum. A Takım serüvenimiz bu sene bu kadarmış. Biz Genç ve Yıldız takım olarak devam edeceğiz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.