Atatürk’e Gemlik Ülkü Ocakları sahip çıktı

Gemlik 11 Eylül Okulunda 15 gün önce Atatürk köşesinden Atatürk Maskının kalkması ile alakalı yapılan haberin ardından, Gemlik Ülkü Ocakları harekete geçti.

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yılmaz ve yönetimi, Atatürk resmi alarak 11 Eylül Okuluna gittiler. Kaldırılan maskın yerine ilk olarak Atatürk resmi asan ve köşenin boş bırakılmaması gerektiğinin mesajını veren Ülkü Ocakları yönetimi, ardından okul yönetimine durumun sebebini sordu.

‘’Sipariş verdiğimiz firma sahibi tatildeydi’’

Okul Müdürü adına vekaleten açıklama yapan Müdür Yardımcısı Mehmet Keskin ise; ‘’Velilerimiz bizden haber almadan, sormadan açıklamalarda bulunmuş. Mask orada bir çalışma yapılırken yanlışlıkla düştü kırıldı. Biz sipariş verdik, firmanın sahibi Bülent Bey Tatildeydi, 2 – 3 gündür de İstanbul da fuarda. Bu nedenlerle üstüne düşemedi. Biz kendisiyle haber sonrası görüştük. İstanbul’da olmasına rağmen süreci hızlandırdı. Üç gün içinde teslim edeceğini beyan etti. Daha öncesinde bizden bilgi alınsaydı, bu açıklamayı yapardık’’ dedi.

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yılmaz ve yönetimi, Atatürk resmini hediye ettikten sonra okuldan ayrılırken sürecin takipçisi olacaklarını ve mask yapılmazsa, kendilerinin 15 gün beklemeden bir gün içinde temin edebileceklerini dile getirdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.