Çelik; ‘’Kurumlarımızla uyum içindeyiz’’

Bursa – Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik ve yönetimi, yeni göreve başlayan İşkur Müdürü Ünver Ünver’i ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Görevine hızlı başlayan İŞKUR Şube Müdürü Ünver Ünver, Gemlik’te tüm vatandaşlara kapısının açık olacağını, aynı zamanda işverenler ve diğer kamu kurumlarıyla koordineli çalışmalara başlanacağının sinyalini verdi. İşverenleri görevli İş ve Meslek Danışmanlarıyla birlikte ziyaret ederek kurumun tanıtımını ve projeleri anlatıp, işverenlerin talebini alan Ünver Gemlik’te kurum olarak kalıcı bir istihdamı kendilerine hedef olarak belirlediklerini söyledi. Hizmet alanı bölgesindeki tüm işsizleri kayıt altına almayı istediklerini, bunun yanında Gemlik’te Lise ve Üniversite öğrencilerine meslek seçimi noktasında seminerler vereceklerini belirtti. Gemlik’te yeni fikirlerin , yeni işletmelere dönüşmesi için Girişimcilik kursu açma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Ünver, Gemlik’te işsizliği azaltmak için sahada olacaklarını ifade etti.

Gemlik Muhtarlar Derneği Enver Çelik’te ziyarette yaptığı açıklamada İŞKUR’u böyle aktif bir şekilde görmekten mutluluk duyduklarını,işsizliğin can yakıcı bir durum olduğunu bu durumu bitirmeyi hedefleyen İŞKUR’a ellerinden gelen bütün yardımı yapmaya hazır olduklarını, kurumlarla uyum içinde çalışarak vatandaşların sorunlarını aktardıklarını, İŞKUR Müdürü Ünver’i en yakın zamanda Derneklerinde ağırlamak istediklerini söyledi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.