Ülkü Ocaklarının yaralı hayvan seferberliği

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yılmaz, yolda araç tarafından ezilen köpek için adeta seferber oldu.

İznik’ten Gemlik’e dönüş yolunda araç tarafından ezilen köpeği fark eden Ali Yılmaz, köpeği aracına alarak Gemlik Ülkü Ocaklarına bilgi verdi. Buradan aldığı tesviye üzerine Veterinerlik Fakültesine giden Yılmaz ‘’Kurban dolayısıyla veterinerlik fakültesinin bütün odalarının ilaçlandığı ve Fakültede bırakılamayacağı cevabını alınca, Umurbey Hayvan Barınağı ile irtibata geçti.  Yılmaz, köpeği tekrar aracıyla Umurbey’e getirerek teslim etti.

‘’Bizi duyarsızlık üzdü’’

Yaşadığı olay sonrasında açıklama yapan Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı; ‘’Yaşanan acı olayın yanında bizleri asıl üzen, köpeğin uzun süre yol kenarında kıvranmış olması ve vatandaşlarımızın duyarsızlığıdır. Bizler, Gemlik Ülkü Ocakları olarak, Ülkü Ocaklarında verdiğimiz eğitimlere, hayvan sevgisini de dahil etmemiz gerektiğini bu olay sonrasında fark ettik. İlk toplantımızda da, kararımızı alacağız. Umarım, yaşanan bu tarz olaylara duyarsız kalmaya devam edilmez.

Veterinerlik Fakültesinin duyarsızlığına ses çıkarmak adına bu açıklamayı yapıyoruz. Fakülteyi tedbirsizliklerinden dolayı kınıyor, Veteriner Hekim Hakan Uğur’a ve Gemlik Belediyesine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.