MHP’den bayramda anlamlı ziyaretler

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramının ilk gününde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. MHP Gemlik İlçe Teşkilatı bayramda Şehit aileleri ve devlet hastanesini ziyaret etti.

Tüm servisleri ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi, hastane ile alakalı da bilgiler aldılar.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Gemlik’te yönetime geldiğimiz günden itibaren, Gemlik’in sorunlarıyla ilgilenmeye ve bunları gün yüzüne çıkarmaya çalışıyoruz. Bayramı da, olmak istemeyecekleri hastane odasında geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımızla geçirmek istedik. Hem hastalarımızla, hem de nöbetçi hastane personelimizle, anlamlı bir bayram geçirdik. Personelimize duyarlılığında dolayı teşekkür ediyor, hastalarımıza acil şifalar diliyoruz’’ dedi.

ŞEHİT AİLELERİ BİZE EMANETTİR

MHP’nin Kurban Bayramında ikinci durağı ise şehit aileleri oldu. Gemlik Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıçakçı ve eşi de eşlik etti. Gemlik ve mahallelerinde bulunan şehit ailelere konuk olan MHP İlçe Teşkilatı, ailelerin önceliklerini de dinleme imkanı buldu.

İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Kadın Kolları Başkanı Hale Kapyalı ve ilçe yönetiminin yer aldığı ziyarette söz alan Özcanbaz; ‘’Ülkücü Hareket, dünden bugüne ülkenin değerlerini muhafaza etmeyi kendine görev saymıştır. Bizler de Gemlik teşkilatı olarak, şehit ailelerimizin kapılarını bayramda da çalmak istedik. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Ülkemizin bekası ve geleceğimiz için, canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bize emanettir, bizim de ailelerimizdir’’ şeklinde konuştu. MHP İlçe Teşkilatı 4 Temmuz’da yaşanan hain saldırı sonrasında hayata gözlerini yuman Özgür Aksoy’un annesi Gülay Aksoy’u da ziyaret etti.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.