GESYAD Huzurevi’nde bayram kutladı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, bayram öncesinde Huzurevinin kapısını çaldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevine konuk olan Gesyad üyeleri, huzurevi misafirleriyle keyifli zaman geçirdiler.

‘’Sazlı sözlü ziyaret’’

Gesyad üyeleri, huzurevini sadece ziyaret etmekle kalmadı. Aynı zamanda Gemlik Kent Konseyi ile birlikte oluşturdukları koro da huzur evinde sahne aldı.

Borusan Holding’in destekleri ile yapılan projeye, Borusan Kampüs Müdürü Serdar Özkaleli de katıldı. Huzurevi Müdürü Hüseyin Torak’ın da katıldığı etkinlikte, Gesyad’ı Bursa Çalgıcı Mektebi Hocası ve bu yıl Bursa Uludağ Üniversitesi Konservatuarında Öğretim görevlisi olarak başlayacak olan Murat Coşkun ve de Bursa Şairler, Ozanlar Yazarlar Derneği Başkanı Vahtet Nizamoğlu yalnız bırakmadılar.

Dernek Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Anlamlı bir günde, huzurevine konuk olduk.  Huzurevi sakinlerinin tecrübelerini dinlerken, aynı zamanda güzel zaman geçirme imkânı bulduk. Bize destek verenlere ve dernek üyelerimize teşekkür ederiz. Gesyad, Gemlik’te önemli bir misyon üstlendi. Misyonumuz devam edecektir’’ dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.