3 takım daha sezonu açtı

2 hafta önce topbaşı yapan ve yeni sezon hazırlıklarına başlayan Gemlik Vefaspor’un ardından, 1. Amatör Kümede mücadele edecek üç takım daha sezon hazırlıklarına başladı.

Gemlikspor,Çotanakspor ve Umurspor sezon hazırlıklarına Pazar günü başladı. İlk antrenmanını yapan ekipler sezonda iddialı olduklarını belirttiler.

Aydın; ‘’22 oyuncumuzla hazırız’’

Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın, 22 futbolcusu ve teknik ekibi ile hazır olduklarını belirtirken; ‘’Geçtiğimiz iki sezonda yaşananları 1. Amatör Kümede telafi etmek ve Süper Amatör Kümede Gemlikspor’un tekrar yer almasını sağlamak istiyoruz. İyi bir kadro oluşturduk’’ dedi.

Gemlik Çotanakspor Başkanı Telat Tepe ise; ‘’geçtiğimiz yıllarda kadromuzda yer alan çok sayıda kardeşimizi çatımız altında yine topladık. Bu yıl 1. Amatör Kümeye önemli katkı vermeyi düşünüyoruz. Bir yandan da altyapı hamlemiz devam ediyor’’ şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl zorlu gruba rağmen 1. Amatör Kümede kalarak dikkatleri üzerine çeken Umurspor antrenörü Cem Uçar; ‘’Biz her şeyden önce takım olduğumuz için başarı beraberinde geliyor. Bu yıl da, hedeflerimizi küçük tutmuyoruz. Umurspor 1. Amatör Kümenin gediklisi olmuştur’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.