Başsavcı Gemlik hakkında bilgi aldı

Yeni göreve başlayan Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger’i Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Fatih Karabacak, Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol ve Ahmet Avcı ziyaret etti.

Gemlik ve bölge ile alakalı kendilerine bilgilendirme yapılarak, Gemlik’in sosyal, ekonomik ve kültürel özellikleri konu edildi. Gemlik’in kozmopolit yapısı ile alakalı değerlendirme yapılan ziyarette, kendisi de avukatlıktan gelen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, adalete her alanda ihtiyaç duyulduğunu, önce adliyede sonra da kurumlarda adil davranılmasının önemli olduğunu kaydetti.

Başsavcı Ali Ülger ise; ‘’Gemlik’e yeni gelmeme rağmen sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştım. Adliye personelinin çalışkanlığı ve gayreti işimi en çok kolaylaştıracak olan konu olacaktır. Belediye, Kaymakamlık ve merkezi hükümetin de desteği ile Gemlik’te önemli çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Önceki başsavcımız Ömer Mete bey, Gemlik’e önemli değerler kazandırmış. Devlette devamlılık esastır. Hem onun çalışmalarına devam edecek, hem de üzerine koyacağız.

Başsavcılık görevinden dolayı heyecanlı, Gemlik gibi bir yerde ilk başsavcılık görevini yapmaktan mutluyum. İnşallah bu kutsal ve onurlu görevi de layıkıyla yerine getireceğim. Hukukun üstünlüğünü, adalete olan güveni üst seviyeye taşımak için çalışacağım’’ dedi.

Ali Ülger Kimdir; 1978 Konya Elbiastan doğumlu Ali Ülger, 2 çocuk babası. Savcılıkta altıncı yılında bulunan Başsavcı Ülger, daha öncesinde Ankara Bürosuna bağlı olarak avukatlık yapmış. Savcı ve hakimlik görevlerine Konya’da başlayan Ülger Kızıltepe de görev yapmış. Kısa süre Bandırma’da da savcılık görevini üstlenen Ülger, Başsavcı olarak ilk görevini de Gemlik’te üstlenecek.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.