Sertaslan’dan Yılmaz’a cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve görevden alınan eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler’in atışmasına dahil oldu. İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

Gemlik Belediye başkanı SAYIN Refik Yılmaz bir kez daha 2009-2010 yıllarında halkın tercihiyle göreve getirilen Fatih Mehmet GÜLER Başkanlığında ki CHP Belediyesi dönemine ait çirkin iftiralarını dile getirmiş. CHP dönemini ki toplam 20 ay kadar süren ve AKP-FETÖ işbirliği sonucu entrikalarla sona eren bu dönemi asrın yolsuzluğunun yapıldığı bir dönem olarak izah etmiş. Henüz yargı süreci devam eden davaya ilişkin hükmünü bir hukukçu olarak utanmadan vermiş. Suçlu olduğu ispat edilene kadar her kes suçsuzdur cümlesini yerle bir edivermiş. Hem de bir avukat olarak bunu yapmış. Yetmemiş Fatih Başkan’ın açığa alınmasını hukuka uygun bulmayan ve bu yüzden Gemlik Belediyesi’ni tazminata mahkum eden yargı kararını da eleştirmiş. Sanırız bütün bunları duysalar başkan Yılmaz’ı yetiştiren hocalar hukuk adamları utancından yerin dibine batarlardı.

Neyse buraya kadarı böyle bir hukukçuyu yetiştiren hocaların ayıbı olsun. Biz asıl konuya dönelim. ASRIN YOLSUZLUĞU demiş SAYIN Yılmaz ve bunu da 20 Milyonluk bir yolsuzluk olarak açıklamış.Tek çivi çakılmadan belediye bütçesi tüketilmiş diye de devam etmiş. Neymiş efendim önceki dönemden 8 Milyon devralınmış üstüne 20 Milyonluk bütçe varmış. 6 Milyonda borç bırakılmış. Bütün bu paralarda asrın yolsuzluğuyla yok edilmiş. Böyle bir iddiaya çüş denirde ayıp olmasın diye biz yuh diyoruz. Şu anda FETÖ üyesi olmaktan tutuklu dönemin savcısı bile bu kadar insafsız değildi. 20 aylık CHP döneminde yapılan Atatürk İlkokulu, şimdi belediye binası yapıp bu insafsız iddiaları ilan ettiği Sosyal Yaşam Merkezi’nin tamamlanması, Denizcilik Fakültesi, AKP döneminde inşaatı başlayan AVM, KYK’ya devrettikleri öğrenci yurtları için Fatih Mehmet GÜLER başkanlığındaki CHP’li belediyenin kaç para ödeme yaptığını açıklamak bu saatten sonra Refik Yılmaz’ın boynunun borcu olsun. Rakamları bir insanı ve bir camiayı karalamak için bu kadar onursuzca kullanmayı kimden öğrendin SAYIN Yılmaz diye merakta etmiyoruz. Bu yöntem iftiralarla masum insanları cezaevlerine gönderen FETÖ’ den öğrendiği gün gibi aşikar. Boynuz kulağı geçer derler Fetö’cü savcıyı geçmiş Başkan Yılmaz. O bile ancak 1.25 Milyon iddia etmişti. Yedi yıldır da ispat edemediler.

Şimdi Sayın Yılmaz sen şu sorumuza, hani ısrarla sorduğumuz ama ısrarla cevap vermediğin sorumuza cevap ver.

Başkan vekili seçilmene olanak sağlayanların tamamı Fetö üyesi çıktı. Fatih Başkanı suçlayan savcı Fetöcü,  bu dosyaları ona veren Başsavcı Fetöcü, soruşturmaya izin veren Kaymakam Fetöcü, onay veren Vali Fetöcü, Fatih Başkanı açığa almayı uygun gören Mahalli İdareler Genel Müdürü Fetöcü. Bu organisazyonu hayata geçiren istisnasız herkes Fetöcü de be hey Başkan Yılmaz sen nasıl değilsin? Bak geçmişte Fetö’ye yaptığın imar kıyağını da, (Umurbey’ de eğitim alanını Fetö okul yapsın diye özel eğitim alanına çevirmeni) bu örgütle ilgili güzel sözlerini de sormuyoruz bile. Sadece şuna cevap ver. Bu çete CHP’li Belediyeyi alaşağı etti ve yerine sen seçildin. Bunun bir tesadüf olduğuna ikna et bizi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.