Yıldız’dan Irak Referandumuna sert tepki

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ilçe lokalinde düzenlenen ilçe divan toplantısında Kuzey Irak’ta yapılacak olan referandumla ilgili sert konuştu. Vakkas, projenin İsrail projesi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi.

“Güney sınırlarımızda İsrail’in desteği ile bir kürt devleti kurulmak isteniyor. Terör devleti İsrail, kurulacak bir kürt devletinin İsrail’in çıkarına olduğunu ve bu oluşumu desteklediklerini açıkça dile getirmekten çekinmiyor aksine, bölge üzerinde kurduğu oyunlarına devam edeceklerini bölgeyi kan gölüne çevireceklerini ilan ediyor.

Bölgemiz, yeraltı ve yer üstü zenginlikleri açısından dünyada eşi ve benzeri olmayan bir konumda olduğu için siyonizm ve emperyalizm ortak çalışarak bu zenginlikleri ele geçirmek için planlar yapmakta ve sahneye sürmektedirler. Bu planları yaparken ne kendi askerine ne de vatandaşına hiç bir şekilde zarar verdirmiyor müslümanı müslümana kırdırarak emellerine ulaşmaya çalışıyorlar. Maalesef bu planlarını da başarıyla uyguluyorlar.

Bizler, emperyalizmin ve siyonizmin yaptığı bu planları boşa çıkartmanın tek yolunun komşularımızla iyi ilişkiler kurmak, en kısa zamanda D8’lerin faaliyetlerini aktif hale getirmek ve İslam Birliğini kurmak ile mümkün olduğunu biliyoruz ve bunu da Allah’ın izni ile en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşayan halkları yine aynı dostluk ve kardeşlik bağları ile birleştireceğiz. Yaşanabilir Bir Türkiye’nin Yeniden Büyük Türkiye’nin ve Yeni Bir Dünya’nın kurulması için tüm gücümüz ve inancımız ile çalışıyoruz. Bu nedenle bölgemizde kurulan oyunlara dahil olmayacağız, İslam Birliğinin tesisi için ne gerekiyorsa yapacağız ve böylelikle kurulan oyunları bozarak bu coğrafyadaki kan ve göz yaşını durduracağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra ise, birim başkanları ve mahalle başkanlarının faaliyet raporlarını sunmasının ardından toplantı sona erdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.