BENNUR KARABURUN GEMLİK’TE

Ak Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Gemlik’e gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Bennur Karaburun, Belediye hizmetleri konusunda bilgiler aldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı Gemlik’in deprem riskine karşı yaptığı toplu konut çalışmaları ve planlamaları konusunda tebrik eden Bennur Karaburun, 80 hektarlık makilik ve orman vasfını yitirmiş alana yapılması hedeflenen 8 bin konutlu projenin önündeki engellerin kaldırılması konusunda yapılan çalışmalara da katkı koyacağını söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, alt yapı, üst yapı çalışmaları ve yatırımlar konusunda da bilgiler verdi. Refik Yılmaz, Bennur Karaburun’a zeytin ve zeytinyağı hediye etti.

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Muharip Gaziler Derneği Gemlik Şubesini de ziyaret eden Bennur Karaburun, Başkan Kadri Tan ve yönetim kurulu üyelerinden gaziler ve şehit ailelerinin yasal hakları konusunda bilgiler aldı. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezine giden Bennur Karaburun, burada da müdür Yaşar Yaray ve yetkililerle istişarede bulundu. Yaşar Yaray, korumaya muhtaç çocuklar, engelli vatandaşlar, huzurevleri, korumaya muhtaç kadınlar ve yaşlılar ve rehabilite etme çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Gemlik Sosyal Hizmet Merkezi’nin Orhangazi ve İznik’e yönelik de hizmet verdiğini anlatan Yaray, 183 ihbar hattının da kendilerine bağlı olduğunu açıkladı.

Ak Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, ilçede esnafları da ziyaret ederek, Gemlik Belediyesi Engelsiz Kafe’de de eğitimciler ve öğrenciler ile buluştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.