Gemlik’te kardeşlik halayı

Gemlik Zeytini Festivaline katılmak için Gemlik’e gelen, Yunanistan Argos ve Nea Kios heyeti, Romanya heyeti ve Bosna heyeti, Kurşunlu’da Balıkçı Rıza’da ağırlandı. Gece boyunca doyasıya eğlenen ekipler, Gemlik halkına da teşekkür etti.

Misafirlere özel yapılan geceye, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Kent Konseyi Yönetiminin yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

Gecede söz alan CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; ‘’Umuryoruz ki, bugün bizin gösterdiğimiz kardeşlik duygusunu gösterebilen çok insan olur. Bütün milletler, bunu önemser, tüm insanlar huzur içinde yaşarlar. Bugün, burada olmanız bizim için çok önemli. Hoş geldiniz’’ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ise; ‘’Ak Parti, MHP ve CHP ilçe başkanları ve teşkilatım adına hoş geldiniz diyorum. Böyle bir festivalde, kardeş şehirlerimizi de aramızda görmek, bizleri son derece memnun etti’ şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ‘’Gönülden gönüle bir yol vardı. Gönül köprüleri kurmak bizler için önemlidir. Gönül köprüleri, festivaller ve benzer programlarla pekişecek. Bizler, sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz’’ ifadelerini kullandı.

Gecenin devamında doyasıya eğlenen katılımcılar, saz heyeti eşliğinde, Türkçe ve Yunanca şarkılar söylediler. Aynı müziğe sahip olan hem Türkçe, hem de Yunanca şarkılar da birlikte söylendi. Gecenin sonunda davetli belediye başkanları ile MHP ve CHP yönetimleri kardeşlik halayı çekti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.