Mecliste Hafriyat ve İş Merkezi soruldu

Gemlik Belediye Meclisinde Gündem dışı konuşmalar bölümünde söz akan CHP’li Galip Gür, Hafriyat ve İş Merkezi konusunu gündeme getirdi.

Gemlik Manşet Gazetesinde farklı sayılarda yayınlanan Kumla yolu üzerinde bulunan ve kırmızı kotu yükseltilerek, yükseltme alanına hafriyat dökülen, aynı zamanda da derenin de özelliğini yitirmesini sağlayan konu ve Gemlik Hürriyet Caddesinde bulunan ve yapı kullanma belgesinde büyük bölümü konut olarak görülen iş merkezi ile alakalı soru soruldu.

KONU BÜYÜKŞEHİR’E GİDİYOR

Konu ile alakalı inceleme yaptıklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İş Merkezi ile alakalı incelemenin yapılacağını ve konuyu muhatabına sorduklarını dile getirirken, kot yükseltilmesi ve hafriyat konusunu da, Bursa Büyükşehir’de bildirilmek üzere Belediye Zabıta Müdürü ve ilgili müdürleri görevlendirdi.

İlerleyen günlerde, konular ile alakalı detaylı bilgilendirme yapılması bekleniyor. Gemlik Manşet Gazetesi tarafından Gemlik gündemine getirilen konuların, önümüzdeki dönemde de tartışılacağı tahmin ediliyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.