Ney eşliğinde festival yemeği

3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında İlçemize Yurtdışından gelen Protokol Üyeleri ve misafirleri Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi Büyükşehir Atatepe Sosyal Tesislerinde gala yemeğinde ağırladı. Ney dinletisi eşliğinde sunulan yemekte, konuklar ve katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Yemeğe Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve Teşkilatı, Mhp İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve Teşkilatı, Chp İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve Teşkilatı, STK temsilcileri ve Muhtarlar katıldı.

Yemek programı sonrasında söz alan Ülkelerin Protokol Üyeler birlik ve beraberlik çağrıların da bulundular.Gemlik insanının samimi ve sıcaklığından son derece mutlu olduklarını dile getiren Protokol Üyeleri, Gemlik Belediyesinin kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü şükranlarını sunarken ilk fırsatta kendi Ülkelerinde de Gemlik Belediyesini ve Kent Konseyini ağırlamak istediklerini söylediler. Bu tip organizasyonlar sayesinde kültür alışverişinin hat sahfaya çıktığını konusunda hemfikir olan konuklar bundan sonrada bağlarını koparmamaları konusunda ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ” Bu buluşmalar son değil bir başlangıç olsun sizleri her fırsatta ülkemizde ağırlamaktan onur duyarız. Bizler Gemlik ilçesi olarak tanıtmaya değer ürünlerimizi sınıf atlatmak adına her türlü fedakarlıkları yapmaya hazırız. Bu organizasyon Gemlik Zeytinini Uluslararası Medya da nasıl daha iyi konumlara ulaştırabiliriz nasıl daha iyi noktalara taşıyabilirizin çalışmaları oluyor bizim için. Bu sayede ilçemizin gençleri de eğlenme fırsatı buluyor. Aynı zamanda sizler gibi değerli konuklar ile bilgi alışverişinde bulunarak değerlerimize değer katıyoruz. Üzerimize düşen bütün görevleri yerine getiriyoruz getirmeye de devam edeceğiz. Kent Konseyimizin büyük emekleri var çok fazla mesai harcadılar onlarada teşekkür ediyorum. Tekrardan ülkemize ve ilçemize gelerek bizleri onurlandırdığınız için sizlere İlçem adına minnetleri sunuyorum” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.