Ahıskalılar Adliye Köyünde ağırlandı – Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi tarafından düzenlenen 3. Uluslar arası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında, Ahıska’dan gelen heyete, Adliye Köyünde kahvaltı ikram edildi.

Adliye Köyü’nde yapılan programa Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, önceki dönem CHP Milletvekili İlham Demiröz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP İlçe Başkanı Uğur Sertaslan, meclis üyeleri, Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik ve Mahalle Muhtarları da katıldı.

Adliye Kooperatifi tarafından hazırlanan kahvaltı katılımcılara ve Ahıska heyetine ikram edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’130 yıl önce Gürcistan’dan, Osmanlı – Rus savaşı sonrasında ayrılan vatandaşlarımızın kurduğu Adliye köyüne, 130 yıl sonra 1600 kilometre uzaktan gelen Ahıskalılara teşekkür ediyoruz. Kardeşlik ve akrabalık bağını güçlendirecek böyle bir etkinliğe, bu kadar büyük katılım sağlamalarını olumlu karşıladık’’ dedi. Yılmaz’ın ardından Batum kökenli Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İlham Demiröz de söz aldı.

Programın en dikkat çeken yönüyse, Ahıska heyetinin müziksiz olarak yaptıklarını müzik ve şarkıları oldu. Kahvaltıyı renklendiren şarkı, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

GALERİ

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.