Gökçe Gemlik’i mest etti

Üçüncü Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali Finali, ünlü sanatçı Gökçe’nin konseriyle son buldu.

Borusan sponsorluğunda yapılan konser, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanında (İskele Meydanı) gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde, özellikle gençler doyasıya eğlendi.

Konser arasında Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, ünlü sanatçı Gökçe’ye plaket, Gemlik Zeytini ürünlerinden oluşan paket ve Gemlik Tipi zeytin ağacı armağan etti. Gökçe’nin yanı sıra konserin de sponsoru olan Borusan Grubu Kampus Müdür ve Sosyal İşler Sorumlusu Serdar Özkaleli’ye de katkılarından dolayı plaket verildi.

Söz alan Vedat Büyükgölcigezli; ‘’Gemlik Zeytini Festivali coşku ile gerçekleştirildi. Finali de festivale yakışır şekilde oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Gökçe hanım da, finalde Gemlik’in konuğu oldu’’ dedi.

GÖKÇE ‘’BURSA’DA KAYBOLMUŞTUM

Ünlü sanatçı Gökçe, Bursa’da çok konser veridğini ve küçüklüğünden bu yana çeşitli zamanlarda Bursa’yı ziyaret ettiğini belirterek, Bursa’da başına gelen bir anıyı anlattı. 5 yaşlarında Bursa’da kaybolduğunu ifade eden ünlü sanatçı, gecenin devamında sempatikliği ve şarkılarıyla Gemliklileri mest etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.