Nursel’in Mutfağı Gemlik Zeytini Festivalinde

Ünlü sunucu Nursel Engin, Nursel’in Mutfağı programını bu defa da Atatepe Sosyal Tesislerinde sundu. 3. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Gemlik’e gelen ünlü sunucu, zeytinyağlı fasulye yaptı.

Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesinde düzenlenen programda, zeytinyağlı yemek yarışması ve zeytin yarışması yapıldı. Jüri üyelerinin değerlendirilmesi sonucunda dereceye girenlere ödüllerini de sunucu Nursel Engin verdi.

YEMEK YARIŞMASINDA KAZANAN ERKEK OLDU

Yemek yarışmasında sürpriz yaşandı. 16 yarışmacının zeytinyağlı yemekleri ile katıldığı yarışmanın kazananı, onlarca bayanı geride bırakan Hakan Özgeç erkek oldu. Zeytinyağlı Fava ile yarışmayı kazanan Özgeç, kendisinin eşinin yarışmaya katılmak adına teşvik ettiğini dile getirdi. Nursel Engin’in ‘’Evde yemekleri kim yapıyor?’’ sorusuna ise, Hakan Özgeç eşinin yaptığı cevabını verdi.

Ödül töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine geçildi. Burada zeytinyağlı fasülye yapan Nursel, yemek pişerken izleyicileri de programa dahil etti. Yemek arasında da, talep eden herkesle resim çekinin Nursel, alçak gönüllüğü ile katılımcıların taktirini topladı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.