Cafer Gündoğdu’dan Manşet’e veda ziyareti

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Cafer Gündoğdu, veda ziyaretlerine başladı. Bursa’daki yoğunluk nedeniyle doğrudan görevine başlayan Gündoğdu, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti.

Gemlik’te iki yıl görev yapan Emniyet Müdür Cafer Gündoğdu; ‘’Gemlik’te görev yaptığımız sürede, iyi ilişkiler kurduk. Devletin varlığını hissettirmek üzerine çalıştık. Başarılı olduğumuza da inanıyoruz.

Gemlik şahsım adına önemli bir yer oldu. 15 Temmuz’daki hain kalkışmayı yaşadığım, halk ile ülkemi müdafaa ettiğim bir yer. Bu nedenle, hayatımın unutulmazları arasına girecek. O zorlu gecede, Gemlik halkımızı arkamızda görünce, bizler de daha rahat hareket ettik. Hepsine teşekkür ediyoruz.

Gemlik Manşet Gazetesi her zaman devletin yanında oldu. Kazım Bulut’un da objektif bakış açısı her ortamda dile getiriliyor. Medya anlamında, objektif olmak, aynı zamanda da halka hizmettir. Gemlik’i severek çalıştık. Devletimiz Bursa’da görev verdi, tereddüt etmeden orada da göreve başladık. Devletimiz zor süreçten geçiyor. Hepimiz, olağanın dışında gayret göstermeliyiz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.