YILDIZ: SESSİZ KALAMAYIZ…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, kuzey ırak bölgesel kürt yönetiminde yapılan referandum ile alakalı olarak şunları söyledi…

“Kuzey Irak’da 25 Eylül’de yapılan referandum, BOP ile başlatılan ve arap baharı adı altında, adı malum bazı ülkelerin yönetimlerinin değiştirilmesi ve parçalanması sonrasında  büyük İsrail projesinin ikinci ayağı olarak önümüze konmuş bir projedir. Yapılan oylamaya, İsrail’in açıkça, ABD’nin ise el altından destek verdiği aşikar olmasına rağmen bu ülkeleri hala dost ve müttefik görmek çok büyük yanlıştır.

Planın ikinci ayağını ise Suriye’nin kuzeyi oluşturmaktadır. Şu anda peşmergenin ve pkk’nın kontrolü altında tutulan bu bölge zaman içerisinde Barzani’ye bağlanacak ve oradan da Akdeniz’e inmesi sağlanacaktır. Böylelikle herhangi bir ülkenin kara ve hava sahasını kullanmaya gereksinim duymadan uluslararası sulara ve hava sahasına ulaşan bir kürt devleti siyonizmin yani İsrail’in hizmetine sunulmuş olacaktır. Suriye’nin parçalanmak istenmesinin de asıl sebebi budur.

Gerek Irak’ın işgali gerek Suriye’nin iç savaşa sürüklenme sürecinde yapılan yanlışları gördük ve iktidarı bu konularda uyardık. Buna rağmen bu gün gelinen noktada kan ve göz yaşı var. İşte bu nedenle diyoruz ki, iş işten geçmeden Gelin D8’leri aktif hale getirelim, İslam Birliğini kuralım ve komşularımızla tekrar dost olalım. Bu ateş çemberinden çıkmanın ve yakılan ateşin söndürülmesi için izlenecek tek yol budur.” diyerek sözlerini noktaladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.