GTSO 120’nci yılını kutluyor

   Türkiye’nin en eski odalarından olan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluşunun 120’nci yılını kutluyor. GTSO Meclis Toplantısında pasta kesilerek başlayan kutlamalar, çeşitli etkinlikler ve duyurularla devam edecek.

   Eylül Ayı meclis toplantısında konu ile alakalı konuşan GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir; ‘’Odamız 1887 yılında, çarşı meydanında küçük bir odada,  Konstantin Pençileri ve Ali Galip Beyler tarafından kuruldu. O günden bugüne tam 120 yıl geçti.

   GTSO şanlı tarihiyle, ülkemizin en eski odalarındandır. Kuruluş tarihinden günümüze sürekli gelişim grafiği gösteren odamız, bugün köklü kurum kültürüne yakışır bir şekilde hizmetlerine devam etmektedir.

   Misyon ve vizyonuna yakışır bir şekilde bölgemizde be ülkemizde ilkleri başaran odalar arasında yer almaktadır.  En eski ilk 10 oda arasında bulunan ve 120 yıllık geçmişiyle GTSO, bugün göz dolduran hizmet binası, çağın imkanlarını barındıran altyapısı, bilişim, iletişim teknolojileri ve yönetim sistemi ile dünya odalarının verdiği standardı yakalamıştır.

   Başta kurucularımız olmak üzere, bütün büyüklerimiz, çalışmalarımız ve emek verenleri minnetle anmak istiyorum. Bayrağımızı daha yukarıya taşımak için her şey mevcut. Yeter ki biz isteyelim’’ dedi.

   GTSO Başkanı Kemal Akıt ise; ‘’Önemli bir dönemi ve yeni odamıza geçiş dönemimizi bu yönetimle yaşadık. Bizler, odanın hem başkanı olmaktan, hem de hizmetkarı olmaktan mutluyuz. Uzun yıllar şahsımı bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum.  Aday olmayacağımı söylememin ardından, yeni arkadaşlarımız hazırlık yaptı ama seçimler ertelendi. Kader, 30 yılımızı da burada doldurmamızı istedi. İlk günümden bugüne yanımızda olanlara, tüm geçmiş yönetimlere teşekkür ediyorum’’ dedi.

   GTSO yönetimi, GTSO Meclis Üyeleri ile birlikte Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın  120’nci yıl pastasını kestiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.