Temizaltın Trafik Şube Müdürlüğüne atandı

Emniyet Müdürü Yeniden Değişti
Gemlik’te kısa süre de dikkatleri çeken Temizaltın kısa sürede görevden alındı.
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçtiğimiz hafta getirilen 4.sınıf Emniyet müdürü Cenk Temizaltın, Bursa BölgeTrafik Şube Müdürlüğüne atandı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise bu görevi yürüten 4.sınıf Emniyet müdürü Abdulkadir Yüce getirildi.
Temizaltın, Gemlik’te kısa dönemde uyuşturucuya karşı mücadelesi ve diğer suçlara karşı müdahalesiyle dikkat çekmişti. Gemlik’i tanımasının avantaj sağlayacağı düşünülen Emniyet Müdürünün kısa süre sonra bu görevinden alınması kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. Cenk Temizaltın’ın ilçede görev yaptığı kısa sürede uyuşturucu madde satışı ve kullanımı ile ruhtsatsız silah bulunduran kişi ve kişilere karşı yeni bir mücadele başlatmıştı. Bu çalışmalarda gözaltına alınan çok sayıda kişi adli makamlara sevk edilirken, uyuşturucu madde ve buradan elde edilen paralara el konulmuştu.
4.sınıf emniyet müdürü olan ve Gemlik’e gelmeden önce Bursa Narkotik Büroda amir olarak görev yapan Temizaltın’ın İlçe emniyet müdürlüğü görevinden neden alındığı ve alınmasında sadece il emniyet müdürünün tasarruffumu olduğu, yoksa Gemlik’ten farklı girşimlerde mi bulunulduğu merak konusu oldu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.