Saadet’ten itfaiye ziyareti

İlçemizdeki siyasi partiler içerisinde en faal parti olarak göze çarpan Saadet Partisi, bu kez itfaiye teşkilatını ziyaret etti. “İtfaiye Haftası” vesilesi ile ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Tuncal Kınık, Serbay Yalçın, Ümit Güngör, Gökay Topaloğlu ve Özkan Uğur ile birlikte Gemlik itfaiyesindeki görevli itfaiyecilerin misafiri oldular.

Saadet Partilileri vardiya amiri Haydar Dikme ve mesai arkadaşları karşıladı. Haydar Dikme, Saadet Partisinin yapmış olduğu bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra şunları söyledi: Parti olarak ziyaretimize gelen tek partisiniz, itfaiyecilerin haftasını hatırlayıp kutlama nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Yaklaşık yirmi beş yıldır bu mesleğe gönül vermiş birisiyim ekip arkadaşlarım ile birlikte vardiya usulü geceli gündüzlü çalışmaktayız. Her meslekte olduğu bizim mesleğimizin de zorlu tarafları elbette ki var; fakat biz bu zorluklardan ziyade Gemlik’in dar sokaklarından, bilinçsizce park edilmiş araçlardan şikayetçiyiz. Mesleğimizi severek ve özveriyle yapıyoruz. Sadece ilçemizde değil ülke genelinde şehircilik planları çağdaş ve modern kentleşmeye uygun yapılmalıdır. Böylelikle hem biz itfaiyecilerin işleri rahatlar hem de halkın yaşam standartı yükselir. Diyerek sözlerini noktaladı.

Saadet Partisi ilçe başkanı A. Vakkas Yıldız ise: “Öncelikle, içinde bulunduğumuz itfaiye haftanızı yürekten kutlarız. Çarpık kentleşmenin Gemlik’in en büyük sorunlarından birisi olduğunun farkındayız. Saadet iktidarında çarpık kentleşmenin ve kentsel dönüşümünün nasıl yapılması gerektiği hususunda projelerimiz mevcut olup bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Her alanda olduğu gibi Saadet Partisi’nin bu konuda da çözüm önerileri var. İlçemize hak ettiği değeri ve saygıyı göstereceğiz.” dedikten sonra ülke gündemi ile alakalı olarak da şunları söyledi: “Malumunuzdur ki, ülkemiz şu anda bir ateş çemberi içerisindedir ve bu yangını söndürmek MİLLİ GÖRÜŞ ile olur. Milli Görüşünde ülkemizdeki tek temsilcisi Saadet Partisi’dir. Bölge ülkeleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Böyle bir durumda rahmetli hocamız Necmettin Erbakan gibi “Bana ne Amerika’dan” diyecek iktidarlara ihtiyacımız vardır. Mevcut iktidar bunu söyleyemiyorsa biz ülkeyi yönetmeye talibiz ve Milli Görüş politikaları doğrultusunda “Bana ne Amerika’dan” diyecek güce ve inanca sahibiz. Diyerek sözlerini noktaladı.

Yıldız, daha sonra SAADET PARTİSİ’nin geleneksel hale getirdiği merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “DAVAM” adlı kitabı Haydar Dikme’ye hediye etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.