Salih Koca’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Denetmen olarak Bursa’ya gelen ve Gemlik’te de çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, İl Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bülent Temelli ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık ve Başkan Yardımcısı Hacı Örnek de hazır bulundu.
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Koca’ya belediye olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında sunum yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesinde yapımı devam eden 1400 konutlu toplu konut proje ve yıl sonuna kadar hizmete girecek olan Bölge Hastanesi hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’ya amaçlarının ilçe halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu ve daha yaşanabilir bir Gemlik için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.
İlçede insan merkezli, refah seviyesini artırıcı çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade eden Koca ‘’ Yerel Yönetimlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gemlik’in her köşesinde çok önemli yatırımlar ve büyük projeler hayata geçirilmiş ve geçirilmeye devam ediyor. Biz de bu yapılan yenilik ve projelere destek veriyoruz. Gemlik Belediyesinin çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ile birlikte ilçedeki yatırım programları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, belediyemize yaptığı ziyaretle bizi onurlandırmıştır. Çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduğumuz ziyaret, oldukça verimli geçti. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, belediyemizin çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiği için ayrıca gururlandık. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Koca’ya ve İl Başkan Yardımcımız Bülent Temelli’ye şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.
Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ve İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli’ye zeytin ve zeytin ürünlerinin bulunduğu hediye sepeti takdim etti.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.