Eğitim Öğretim Güvenlik Toplantısı yapıldı

2017-2018 eğitim ve Öğretim Dönemi ile alakalı güvenlik toplantısı, Özdilek Kız İmam Hatip Lisesi Salonunda yapıldı. Toplantıya Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdukadir Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, farklı okulların okul aile birliği üyeleri ve okul temsilcileri katıldı.

Toplantıda söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş; ‘’Gemlik’te okulların güvenliği son derece önemlidir. Bu anlamda, toplantıya iştirak edenlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Kurumlar iyi organize olarak, okullarda güvenliği üst düzeye çıkaracaktır’’ dedi.

EĞİTİME GEMLİK TARİHİNİN EN BÜYÜK KATKISI

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ‘’Gemlik’te okullarımız ile alakalı üzerimize düşen her şeyi karşılıyoruz. Beraberinde, belediyenin doğrudan görevi olmayan konularda da sorumluluk alıyor, eğitime katkı sağlıyoruz. Beş ayrı okulda spor salonu yapıyoruz. Gemlik’te Belediye olarak okul yapacağız. Çok sayıda dersliğin yapılmasını sağladık. 11 Eylül Okulu arkasında spor salonu bölgesinde yeni kamulaştırmalar yaparak okulu daha stabil hale getireceğiz.

Gemlik Belediyesi olarak, son dönemde eğitime Gemlik tarihinin en büyük katkısını bu dönemde gerçekleştirdik. 2019’da Türkiye’nin hedefi tüm okulların tam gün öğretim vermesi. Biz bunu, bir okul dışında 2017 yılı öncesinde zaten başardık. Gazi okulu yanında yapılan okulla da,  tüm okullarımız tam gün eğitime dönüş yapmış olacak’’ dedi.

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet duran ise okulların temizlikçi ihtiyaçlarını Milli Eğitimin tek başına karşılayamadıklarını ifade ederek, eksikler ve yapılması gerekenleri listeledi. Toplantı, okul aile birliği yönetimleri ve katılımcıların görüş belirtmesi ile son buldu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.