Özcanbaz; Kınamakla kalmayacağız

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, İş Adamı ve MHP Meclis Üyesi Mahmut Solaksubaşı’na yapılan saldırıya karşı yazılı açıklamada bulundu.

Özcanbaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ”

Değerli Hemşerilerimiz,

Gemlik’imizin tanınmış ailelerinden ve Partimizin Belediyesi Meclisi Üyesi olan Mahmut Solaksubaşı’na karşı çirkin bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde gerçekleştirilen Zeytin Festivalindeki birlikteliğimiz kamuoyu tarafından takdirle karşılaşmışken, Gemlik’iz bu değerleriyle ulusal ve yerel basında gündeme taşınmışken, Mahmut Solaksubaşı’nı hedef alan ve kabul edilemez bu saldırı güzel işlere gölge düşürmektedir.

Gerçi, gün geçmiyor ki; güzel Şehrimizde, vatandaşlarımızın vücut dokunulmazlığına karşı yeni bir suç işlenmesin!..Gemlik bu tarz illegal birey veya grupların kolaylıkla eylem yapabilecekleri bir saha haline getirilmek istenmektedir.

Bu saldırıların mütemadiyen yaşanması, vatandaşlarımızın yaşam hakkını tehdit etmektedir.  Hayati endişeler, vatandaşlarımızın ikamet sorununu da beraberinde getirmektedir.

Hukuki boyutunda, Gemlik Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olmak üzere tüm adli ve idari makamlar ile kolluk birimlerimizin suç ve suçlularla yapılan mücadelesinde endişemiz bulunmamaktadır.

KINAMAKLA KALMAYACAĞIZ

Bunun yanı sıra, sosyolojik olarak biz Gemliliklere önemli görevler düşmektedir. Kesinlikle, kanuna aykırı davranış ve fiilleri desteklememeli ve bunlara toplumsal meşruiyet kazandırmamalıyız. Aksi ihtimal, Gemlik’te suça konu eylemleri alışkanlık haline getirir ve Gemlik’imiz yaşanmaz kılar.

Bu vesileyle ve bir daha tekrarlanmaması ümidiyle Sayın Mahmut Solaksubaşı’na yapılan menfur saldırıyı kınamakla kalmayıp, sürecin takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. ”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.