Olay Adam Muhammet Çiftçi konuştu

Geçtiğimiz günlerde iş adamı Mahmut Kamil Solaksubaşı’nı darp eden Muhammet Çiftçi sessizliğini bozdu. Solaksubaşı’nın yalan yanlış iddialarda bulunduğunu ifade eden Çiftçi ‘’Bizim ruhsatımızı versinler, başka isteğimiz yok’’ dedi.

Muhammet Çiftçi yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  ‘’1998’de aydın Akovalıgil’den aldığımız 57 hektar taş ocağının ödemesini yaptık. Şahsa borcumuz bulunmamaktadır.

1998’den 2017’ye kadar geçen sürede, Gemlik Madencilik’e çeşitli bahanelerle ruhsat devri yapılmamıştır. 1998’de vergi rekortmeniydim. Bugün vergi borcumu ödemeyecek duruma geldi. Şehir eşkıyası diye yazan ve yazdıranları nefretle kınıyorum. Sadece kınamakla da kalmayacak, olayın üstüne gitmeye devam edeceğim.

‘’SIKINTI YAŞARSANIZ BANA GELİN’’ DEMİŞTİ.

Beni dolandıran Mahmut Solaksubaşı tanık ve kefil olarak Aydın Akovalıgil’in yanında yer almıştır. Ayrıca olaya İhsan Ateşli, Kemal Akıt, Kaan Dimili ve Refik Yılmaz da şahitlik etmiştir. O gün Mahmut Solaksubaşı ‘Ruhsat ile alakalı sıkıntı yaşarsanız bana gelin’ diyen kişidir. Biz ruhsatımızı alana kadar olayın peşinde olacağız.

Ayrıca, tapuların devrini sağladığını söylüyor. Solaksubaşı’nın bu sözü de yalandır. Çünkü tapuları devrettiren, Aydın Akovalıgil’in eşidir.

MHP İLE SORUNUMUZ OLAMAZ

Solaksubaşı sınırları zorlayacak tutum gösterip, ruhsatı verdirmeyip, bizi mağdur edince. Karakolun 100 metre ilerisinde ağız dalaşı yaşadık. Ardından da olay patlak verdi. Solaksubaşı’na 5 -6 kişi de saldırmadı. Olayı ben yaptım, diğerleri sadece kimsenin karışmamasını sağladı.

Olayın asla siyasi boyutu yoktur. Olayın ardından Solaksuıbaşı MHP teşkilatına kendini atmıştır. Burada farklı algı yaratmak istemiştir. MHP bizim de partimizdir. Bu ticari ve kişisel bir olaydır.

SOLAKSUBAŞI ÖZÜR DİLESİN

Mahmut solaksubaşı’nın yalan yanlış beyanlarından dolayı Gemlik halkından, siyasi partilerden ve kamuoyundan özür dilemesi gerekmektedir. Bizim ne para talebimiz var, sorun istiyoruz. Ruhsatımı versinler, başka isteğimiz yok. Verilmezse, olayın peşini asla bırakmayacağız. Burada asıl mağdur olan ben ve ailemdir.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.