Solaksubaşı; Gemlik bunlarla anılmasın   

Gemlikli işadamı Mahmut Kemal Solaksubaşı, geçtiğimiz gün uğradığı saldırı ile alakalı basın açıklaması yaptı.

Solaksubaşı şu ifadeleri kullandı;

Önceki gün İnşaat halimdeki işyerimde müteahhit Ömer Uslu inşaatın gidişiyle alakalı görüşürken birden nerden geldiğini fark edemediğim Muhammet ile Muzaffer Çiftçi ve çocukları üzerime hücum ettiler. Beni fena şekilde darp ettiler. Yere düşmeme rağmen tekme ile vurarak yumruklayarak devam ettiler. Bir an boşluk bulup yakındaki benzinliğe doğru kaçtım ve polisi aradım. Onlar bir zaman sonra geldiler. Bu arada bağırmalarıma maalesef kimse gelmedi ya da korkudan gelemedi. Eğer ben şimdi susarsam, kaba kuvvet kazanmış Gemlik kaybetmiş olur.

Lütfen bunu düşünün Gemlik’in bu kaderini bozalım. Gemlik artık yapılan kötülüklerle anılmasın. İlçemizin kaderine, geleceğine sahip çıkalım. Kötülere selam vermeyelim. İyilerin ve haklıların yanında olalım. Yere düşmüş ve 5 -6 kişi tarafından tekmelenen, yardım isteyen kişilere yardım etmekten korkmayalım. Kavgaları ayıralım, Birbirimize saygılı olalım, seviyeli olalım, hanımefendilere hürmet edelim. Bitirimlik Gemlik’te artık özenilecek bir mevki olmamalı. Kötüye, kavgaya, kartal kanada yol vermeyelim. Bunlar her şeyi kendilerine hak görmesin. Gençlerimizi uyuşturucudan ve bununla beraber yürüyen bütün kötülüklerden uzak tutalım.

Bana saldıranlar bir kişiye beş altı kişi hücum ettiklerine göre demek ki özlerinde korkuyorlar. Benim durumumdan ne olur ama amaç Gemlik’e korku salmak. Bir kişiye hele benim gibi atmışını geçmiş bir kişiyi dövmeye ne gerek var, Ama çete olarak geliyorlar, Gemlik’te artık bunların konuşulmasını ve yapılmasını istemiyoruz.

Kimse bana özür diler gibi falan gelmesin. Bunu söyleyen onlar gibi düşünen, onları koruyan kişidir. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Meclisinde suçluyu öven bir konuşma yaptı. Yakınını korumakla alakalı bir tavır içindeydi, Muhammet Çiftçi’ye yol gösterdi.  Mecliste ben bu işi bu zamana kadar engelledim dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.