Gemlik’te 500 polisle uygulama

Bursa Genelinde farklı ilçelerde yapılacak uygulamanın bu haftaki adresi Gemlik oldu. Gemlik genelinde Bursa Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat, Narkotik timleri ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri uygulama yaptı.

Gemlik Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin tam kadro katıldığı huzur operasyonuna Bursa Emniyet müdürlüğüne bağlı Narkotik, Asayiş, Tem ve Çevik kuvvet ekiplerinden oluşan 500’ü aşkın polisde destek verdi.

Bursa İl Emniyet müdürlüğündeki çok sayıda birim müdürünün katıldığı huzur operasyonunu Gemlik’te kısa süre önce göreve başlayan ilçe emniyet müdürü Abdulkadir Yüce bizzat yönetti. Vatandaşlarında büyük beğenisini kazanan uygulamada ilçe giriş çıkışları, çarşı merkezi ve umuma açık işletmelerde kimlik kontorlü, üst ve mekan aramaları ile araçlarda kontrollerden geçirildi. Narkotik köpeklerininde arsaç aramasına katıldığı huzur operasyonunda polis şortlantı ve özel harekat timleri de geniş güvenlik önlemi aldılar.

Operasyonda bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirilirken, çok sayıda araca trafik cezası kesildi. Uygulama sırasında binlerce vatandaş Genel Bilgi Sorgulamasına tabi tutuldu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.