Emniyet Müdürüne Belediye ve Ak Parti’den ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, geçtiğimiz hafta Gemlik Emniyet Müdürlüğüne atanan Abdulkadir Yüce’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarete, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Vedat Büyükgölcigezli, Kadir Erol, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör’ün yanı sıra Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ile birlikte Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yaşar İslam eşlik etti.

Şehrin yaşanılabilirliğine asayiş yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile istişarelere hazır olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ilçe halkının huzuru ve güvenliği için kurumlar arası işbirliği nin son derece önemli olduğunu vurguladı. Başkan Yılmaz, “ Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Bize ne görev düşerse seve seve yaparız” dedi ve kendilerine yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce “Gemlik gibi bir ilçede görev yapmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlarının desteği çok önemli. Karşılıklı işbirliği içinde Gemlikli hemşerilerimize en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ve iyi dilek temennileri ile sona erdi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.