Gemlik’te üç eve baskın

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen operasyonda, farklı adreslere baskın yapıldı. Baskın yapılan adreslerde çeşitli uyuşturucu maddelere, tabanca, tüfek, fişek ve mermilere de el koyuldu.

Bursa Narkotik Büro, Bursa Özel Hareket, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gemlik Asayiş Büro Ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonlar, adeta nefesleri kesti. Gemlik Yeni Mahalle’de yapılan özel hareket ve narkotik büro ekiplerinin de katıldığı baskında, farklı suçlardan aranan F.A. evde yakalandı.

G3 NAMLU UCU BULUNDU

Gemlik’te farklı iki adrese yapılan operasyonda ise farklı uyuşturucu maddeler, 7-65 çapında tabanca ve buna uygun mermiler ele geçirildi. Adreste bulunan G3 tabir edilen piyade tüfeğinin namlu ucu ise şaşkınlık yarattı.

K9 ARAMA YAPTI

Yapılan operasyonlar ve aramalara, Bursa Narkotik Büro Köpeği Alfa’da katıldı. Farklı uyuşturucu maddelere duyarlı olan K9 tabir edilen Alman Kurdu Alfa, mekân aramalarına da katıldı. Gece saatlerinde de Gemlik’in farklı noktalarında asayiş uygulamaları yapıldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.