Tek kazanan Umurspor

Bursa 1’inci Amatör Kümdede mücadele eden dört Gemlik takımından Üçü bu hafta sahaya çıktı. Umurspor müsabakasını kazanırken, Vefaspor berabere kaldı. Çotanakspor ise hezimete uğradı.  Gemlikspor bu haftayı bay geçti.

Umurspor; 1 – İnegöl Akhisar; 0

Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda, İnegöl takımı Akhisar ile karşılaşan Umurspor, sayısız pozisyondan da yararlanamadığı müsabakada, maçı 1-0 kazandı. Maki Yapı Firma Sahibi Sabri Erkurak’a da desteklerinden dolayı maç öncesinde forma hediye edildi. Umurspor, aldığı galibiyet ile bu hafta kazanan tek Gemlik ekibi oldu.

Vefaspor şaşırttı

Büyük umutlar beklenen Gemlik Vefaspor, deplasmanda Değirmenönü Spor ile karşı karşıya geldi. 1-1 biten maç sonrasında, 1 puanda kalan Vefaspor’dan zorlu gruba rağmen lider olarak Süper Amatör Kümeye çıkması bekleniyor. Vefaspor’un aldığı sonuç, beklentilerim büyük olmasından dolayı üzüntüyle karşılandı.

Çotanakspor’dan büyük hezimet

Geçtiğimiz yıllarda fırtına gibi esen ve Süper Amatör Küme’ye puan kaybetmeden sadece penaltıda 1 gol yiyerek çıkan Gemlik Çotanakspor ise Alanyurt Gençlik karşısında adeta hezimete uğradı. Yaşadığı yönetim ve başkan krizleri ile son dönemde gündeme gelen Çotanakspor’un aldığı sonuç, kulüpte moralleri alt üst etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.