Emniyet Müdürü GTSO’ya konuk oldu

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasına iade’i ziyaret gerçekleştirdi. Kemal Akıt ve yönetimi tarafından ağırlanan Yüce, Gemlik’te yapılan çalışmalar ile alakalı bilgiler de verdi.

Ziyarette söz alan GTSO Başkanı Kemal Akıt; ‘’Gemlik’te geldiğiniz günden bu yana yaptığınız çalışmalar, hem bizlerin, hem de vatandaşlarımızın taktirini topluyor. Bizler iş adamları olarak, iş dünyasının önceliklerini de gözetmek zorundayız. Gemlik daha güvenli bir yer olursa, iş adamları da daha rahat yatırım yapar, daha çok istihdam sağlar. Bu anlamda, Gemlik’in güvenli yer olması için bizlerin de, vatandaşların da ellerini taşın altına koyması gerekir. Bizler huzur ve güven ortamı istiyoruz’’ dedi.

Emniyet Müdürü Yüce ise; ‘’Çalışmalarımız iyi başladı. Devamında da başarılı şekilde devam edecektir. Gemlik’in eksiklerini ve yapılması gerekenleri iyi etüt ettik. Gemlik’te daha yapacağımız çok sayıda iş olduğunu biliyoruz. Ben ve ekibim bu işi göğüslemeye hazırız’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.