GEMLİKLİ MALİ MÜŞAVİRLER GALİBİYETLE BAŞLADI.

‘Yeşil saha’ mesaisi başladı

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nca (BSMMMO) bu yıl 22’ncisi düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası, mali müşavirlerden oluşan 20 takımın katılımıyla Asya Spor Tesisleri’nde başladı.

BSMMMO Çevre, Sağlık ve Spor Komisyonu’nca organize edilen ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu turnuvanın açılışında konuşan Oda Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, “Odamızın geleneksel hale getirdiği ve meslek mensuplarımızdan büyük ilgi gören futbol turnuvasında forma giyen tüm meslektaşlarıma başarılar diliyor, turnuvanın keyifli geçmesini ümit ediyorum. Bu tür etkinlikler sayesinde, meslek mensupları olarak, işimizden kaynaklanan yorgunluk ve stresi bir kenara atıp, aramızdaki iletişimi artırıyoruz” dedi. BSMMMO Başkanı Sönmez, meslektaşlarını her cumartesi günü Asya Spor Tesisleri’nde oynanacak maçları izlemeye de davet etti. Açılış maçı öncesinde takım kaptanlarına ve hakemlere çiçek takdim edilirken, turnuvayı izlemeye gelen meslek mensuplarına da aşure ikramında bulunuldu.

Turnuvaya iddaali başlayan Gemlik’li Mali Müşavirler açılış maçında rakibini 8-4 mağlup etmeyi başardı. BSMMMO Gemlik İlçe Temsilcisi SMMM İhsan ACAR bu sene yapılan turnuvaya AKYIL İNŞAAT GEMLİK olarak katıldıklarını, geçen seneki turnuvayı 3.olarak tamamladıklarını bu sene hedeflerinin final olduğunu ancak ilk olarak hedeflerinin meslektaşlarımızı bir araya getirerek dostluk ve fair play içinde maçlarını oynayıp biraz olsun iş stresinden ve yoğunluğundan kurtulmak olduğunu belirterek meslektaşlarını cumartesi günleri maçları seyretmeye davet etti. Gemlik’li Mali Müşavirlerin oluşturduğu takım şu isimlerden oluşuyor. İhsan ACAR, Murat UYAR, Burak UYAR, Fatih UZUN, Murat YAVUZ, Serdar AKAR, Erdal KARATAŞ, Emrah KESKİNDEN, Nazım DÜZGÜNEY, Çağatay SOLMAZ,  Samet DURMUŞ.

Öte yandan,  BSMMMO 2017 Yılı Geleneksel Futbol Turnuvası’nda şu takımlar forma giyiyor: 1299 Osmanlı Spor, 1326 Yeşil İnciler, 3568 Bursaspor, Akyıl İnşaat Gemlik, Altın Mizan, Bağımsızlar 89, Bursa Uşaklar, Denetim Spor, Ergen İdman Yurdu, Fırtına Spor, Gökktürkler, Karacabey Sütaş, Kollektif Spor, Mali Çözüm, Mali Yıldızlar, Matrahsızlar, Mavi Yıldızlar, Reeskont City, Tek Düzen Spor, Uludağ Spor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.