Yılmaz’dan Gemlik Manşet’e ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette, Gemlik Manşet İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut tarafından karşılanan Gemlik Belediye Başkanı, Gemlik’in öncelikleri, önümüzdeki dönem çalışmaları ve depremselliği ile alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

Toplu Konut etaplarında 5 ve 6. Etapların proje çalışmalarının neredeyse tamamlandığını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı; ‘’Gemlik’te yıllardır deprem riski söylenmiş, depreme yönelik herhangi bir çalışma yapılmamıştı. En somut adımları atmak da bize nasip oldu.

Gemlik’te önemli bir değişim yaşanıyor. Eğitimde, derslik sayısını en çok bu dönem artırdık. Çok sayıda okul yaptırdık. Özel sektörle işbirliğimiz, Gemlik’in eğitimine olumlu yansıdı. Kazanan Gemlik oldu. Okullarımızın Gazi Okulu dışında tamamı tam gün eğitim veriyor. Çalışması devam eden okumuzun ardından da Gemlik’te tam gün olmayan okul kalmayacak. Okulun kalitesi, eğitim kalitesini de doğrudan etkileyen unsurdur.

Bizler için bir diğer önemli konu ise halkımızın talepleridir. Buna göre yaptığımız çalışmalarda da, farklı mahallelere, farklı yatırımlar yaptık. Yapmayı da sürdüreceğiz.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefte olduğu gibi, halkla iç içe olacak, onların isteklerine göre hizmet yapacağız’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.