Türk Eğitim – Sen de kazanan Mesut Hoca’nın grubu

Türk Eğitim – Sen Gemlik temsilciliğinde yapılan delege seçimi, sendika içindeki rekabeti üst düzeye taşımıştı. Gemlik’ten 10 delegenin il delegesi olarak belirleneceği seçimde Mesut Rahmi Bayram’ın desteklediği liste ile Şakır Eker’in desteklediği liste karşı karşıya geldi. Kazanan Bayram’ın desteklediği liste oldu.

ARADA BÜYÜK FARK

10 delegeden 9’unu Bayram’ın listesi alırken, Eker’in listesinden sadece 1 isim delege oldu. Kamu Sen İl Seçiminde oy kullanacak delegeler şu isimlerden oluştu; Mesut Rahmi Bayram, Özlem Bayram, Cemal Eser, Özkan Göle, Şükrü Nişancı,  Özkan Dursun, Ebru Kaya, Murat Kocaş, Recayi Özdemir, Hakan Tiryaki.

BAYRAM; HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Seçim ile alakalı açıklama yapan Türk Türk Eğitim Sen Gemlik Şube Sorumlusu Mesut Rahmi Bayram; ‘’Sendikamızın şube yönetim kurulunu belirlemek için yapılan delege seçimlerimiz sonuçlanmıştır. Adaylarımızın tam bir birlik beraberlik içerisinde Demokrasi şölenine dönüştürdükleri seçimlerimize gelen gelemeyen tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu süreçte birbirimizi kırmadan dökmeden yarışan, koşturan, ter döken herkesin emeğini taktir ediyor, sendikamızı geleceğe taşımak için var gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam edeceğimizi beyan ediyoruz.

Seçim sürecinde kurum ve okul ziyaretlerimizde bizlere ilgi gösteren yönetici ve öğretmenlerimize yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.