Gemlik- Bursa Otobüsleri Yenileniyor

Gemlik – Bursa arasında görev hizmet veren büyük otobüslerin yenileneceği açıklandı. Gemlik 73. Nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi tarafından işletilen otobüslerde yapılacak olan yenilenme için Güleryüz Cobra firması ile prensipte anlaşıldı.

ENGELLİ DOSTU OTOBÜS

COBRA GM 290 LF CNG modeli otobüs, orijinal tam alçak taban ve engelli dostu otobüs olarak tanınıyor. Engelliye uyumlu, mekanik açılır rampa özellikleri bulunan otobüste, tekerlekli sandalye yerleri de yer alıyor. Ayrıca konforuyla da dikkat çeken otobüste, kamera sistemi, yolcu anons sistemi gibi özellikler de dikkat çekiyor.

14 OTOBÜS ALINACAK

Konu ile alakalı açıklama yapan Gemlik 73 nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ersel Dalgın; ‘’Biz göreve geldiğiz günden itibaren, hem sektörü büyütmeyi, hem de vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeyi kendimize görev olarak edinmiştik. Bu anlamda da, yenileme çalışmalarımız sürüyor.

Gemlik’in en önemli hattı olan Gemlik – Bursa hattında, Bursa’da pek çok yerde bulunmayan kalitede otobüslerle hizmet vermemize rağmen, biz vatandaşımız için daha iyi olana öncelik veriyoruz. Yenileme kararında bana destek veren yönetimimize ve bu konuda her zaman Kooperatifin arkasında güç olan üyelerimize teşekkür ederiz.

Gemlik – Bursa hattında bulunan 14 Otobüs ile alakalı Güleryüz Cobra firması ile görüşmeler yaptık. Cobra GM 290 modellerinde karar kıldık. Bu model otobüsler, hem vatandaş için son derece konforlu, hem de engelli bireyler için kullanışlı. Bölgeye giden öğrencilerimiz ve yaşlılarımız da düşünüldüğünde, en ideal otobüsün 290 modeli olduğunu gördük. Güleryüz yöneticileri ile yaptığımız görüşmelerde de, prensip anlaşmasına vardık. Şimdiden hem üyelerimize, hem de Gemlik halkına hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Prensip anlaşmasına varılan otobüslerin hazırlanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. Yenileme takvimi de, hazırlanma çalışmaları ile açıklanacak.

 

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.