Yıldırım son yolculuğa uğurlandı

Gemlik Gübre ve Gemport yönetim kurulu üyesi, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanvekili Mehmet Yıldırım Samsun’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
Samsun’a gelen 52 yaşındaki merhum Mehmet Yıldırım’ın cenazesi Samsun İlkadım ilçesindeki Büyük Camide öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Evli ve 2 çocuk babası olan iş adamı Mehmet Yıldırım’ın cenazesine Samsun Valisi Osman Kaymak, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Samsun Milletvikili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İşadamı Ali Ağaoğlu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Yılmaz ailesi, iş adamları ve sevenleri katıldı.
Öte yandan Cenazeye Gemlik Ticaret ve Sanayi odası otobüs kaldırıken, Yönetim kurulu ve odası meclisinden de çok sayıda isim Yıldırım ailesinin acı gününde Mehmet Yıldırım’ı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında yer aldı.
Mehmet Yıldırım’ın ağabeyi Yüksel Yıldırım, taziyeleri kabul ederken, oğlu Can Yıldırım ise babasının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Yıldırım, Mudanya’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu önceki gün hayatını kaybetmişti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.