Asil Uzunkaya Mimarlık kuruldu

Gemlik İş ve Emlak Dünyası içinde uzun süredir yer alan Hakan Uzunkaya’nın oğulları Emrecan ve Selim Caner Uzunkaya Mimarlık Şirketi kurdular.

İki kurucu ortak olarak kurulan Asil Uzunkaya Mimarlık adıyla açılan firmanın ofisi Asil Han 1. Katta yer alıyor. Konu ile alakalı açıklama yapan ortaklar, şu ifadelere yer verdi;

Kurucu Ortak İnşaat Mühendisi Yahya Emrecan Uzunkaya, ‘’Şirketimiz  Gemlik’te Mühendislik ve Mimarlık hizmetlerine farklı bir tema ile Gemlik halkına hizmet edinmeyi ilke edinmiş aynı zamanda İnşaat sektöründe Kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı,bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiş, Bu anlayışı sadece inşaatta değil, satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz. Müşterilerimizin bir an önce evlerine yerleşmelerini sağlamak için projelerimizi süratle ve zamanında bitirmek bu konuda bize duyulan güveni boşa çıkartmamak vazgeçilmez ilkelerimiz arasındadır.

Aynı zamanda bugün projesini hazırlamakta olduğumuz Küçükkumla’da farklı bir konsept müşterilerimizi bekliyor, alışılmış standart inşa edilen konutlardan değil 1+1 Otel Konseptiyle 10 Daire bulunacak olan projemizi, müşterilerimize Haziran 2018’de teslim etmeyi planlamaktayız. Ancak konsepti sayesinde şimdiden yoğun ilgi gösterilen projemizin, yeni projelerinde habercisi olmasının beklentisi içerisindeyiz’’ dedi.

Kurucu Ortak İş Güvenliği Mühendisi Selim Caner Uzunkaya ise; ‘’Gemlik’te Emlak sektörüne yön veren 27 Yıldır daima ilk sıralardaki yerini ısrarla korumakta olan öncü kuruluşlardan birisi olan Asil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı firmamızdan bugüne kadar edindiğimiz tecrübe ve bilgilerden yola çıkarak Asil Uzunkaya İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Tic ve Ltd Ştd ‘yi kurmuş bulunmaktayız. Küçükkumla mahallesinde ilerlemekte olan projemizden ayrıca, Manastır Mevkii Cumhuriyet Mahallesinde kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili gerekli Ar-GE çalışmalarını yürütmekteyiz.

Firma olarak müşteri odaklılık, karşılıklı saygı, şeffaflık, güven, adalet, sorumluluk bilinci, rekabetçilik ve en önemlisi koşulsuz müşteri memnuniyeti gibi değerlerimizle ve bu değerler doğrultusunda hizmetlerimize her geçen gün değer katarak kurmuş olduğumuz şirketimizi her zaman bir adım daha ileri taşımak ve toplumsal değerleri ve müşteri memnuniyetini önemseyerek, huzurlu ve güvenli yaşanabilecek mekânların olduğu, çağdaş şehircilik anlayışına sahip, planlı, nitelikli ve çevreye duyarlı yerleşim merkezleri üretmek için çalışacağız’’ şeklinde açıklama yaptı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.