İmarda Yolsuzluk İddiası

Gemlik Belediyesi İmar İşleri müdürlüğünde ruhsat harçlarını belediye hesabına geç yatırdığı öne sürülen İ.D. isimli memur Başkan Yılmaz tarafından açığa alındı. Savcılık soruşturma başlattı.
Konuyla alakalı Belediye Başkanı Refik Yılmaz’dan aldığımız bilgiye göre, “İmar işleri müdürlüğünde görev yapan bir memur belediye hesabına yatırılması gereken bir miktar parayı hesaba geç ve fazla yatırmış. Durumu ilgili birimimiz fark ettikten sonra gerekli soruşturmayı derhal başlatttık. İ.D. isimli memuru açığa alarak, soruşturma dosyasını Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığına teslim ettik” dedi.
Yılmaz, söz konusu geç ve fazla ödemeden dolayı belediyenin nakdi bir zararının bulunmadığını, ancak geçen zamanda banka faiz gelirinin hesaplanması için belediye avukatlarının da inceleme yaptığını ve soruşturmanın selahiyeti açısından adı geçen memurun açıkta tutulduğunu” söyledi.
Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz; “yanlış yapana göz yummamız mümkün değil. Biz buralarda milletin emanetçisiyiz ve bu emanete sahip çıkmak için elimizden gelen azami gayreti gösteriyoruz, göstermeyede devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.