Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları, Gemlik Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile kutlandı. Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi ve Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği yöneticilerinin yer aldığı kutlama töreninde, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar da yapıldı.

Konu ile alakalı yapılan açıklamada; ‘’19 Ekim’in Muhtarlar Günü olmasını ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve Gazi Meclisimizde grubu bulunan siyasi partilerimize teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde, burada bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Biz muhtarlar yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan muhtarlık makamına hak ettiği değeri veren Sayın Cumhurbaşkanımıza bizleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenli olarak muhtarlarımızı ağırlayarak bizlerin görüşlerini ve isteklerini dinleyip, demokrasimizin bu eski ve köklü kurumun temsilcilerine hak ettikleri değeri göstermektedir.

Güzel Gemlik’imizde Mahallelerimizin etnik yapısındaki farklılıklara rağmen birlik ve beraberlik içinde yaşayan Vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğinin daim olmasını dilerim…

Ülkemizin birlik ve beraberliği için Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim. Birliğimiz ve beraberliğimizin daim olması dileklerimle hepinize saygılarımla selamlıyorum.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.