Salman’dan Gemlik Belediyesine ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gemlik’e gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un yanı sıra AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’a belediye olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında sunum yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesinde yapımı devam eden 1400 konutlu toplu konut projesi ve yıl sonuna kadar hizmete girecek olan Bölge Hastanesi hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a amaçlarının ilçe halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu ve daha yaşanabilir bir Gemlik için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.

İlçede insan merkezli, refah seviyesini artırıcı çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade eden Salman; ‘’ Belediyelerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gemlik’in her köşesinde çok önemli yatırımlar, büyük projeler hayata geçirilmiş ve geçirilmeye devam ediyor. Biz de bu yapılan yenilik ve projelere destek veriyoruz. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte ilçedeki yatırım programları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, belediyemize yaptığı ziyaretle bizi onurlandırmıştır. Çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduğumuz ziyaret, oldukça verimli geçti. Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiği için ayrıca gururlandık. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Salman’a ve yönetimine şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’a, tarihi kazılardan ve denizden çıkan Anforalardan esinlenerek, Gemlikli bir tasarım sanatçısı tarafından tasarlanan zeytin yağı saklama kabı ile birlikte içerisinde zeytin ve zeytin ürünlerinin de bulunduğu hediye sepetini takdim etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.