İşkur’dan esnafa eğitim 

Gemlik İşkur Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İşgücünde Esnaf ve Sanatkarımızla Güçlüyüz” başlıklı program, GTSO Konferans Salonunda yapıldı.

Programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP Mehmet Uğur Sertaslan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, SP Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Bursa İş Kur İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, Gemlik İşkur Müdürü Ünver Ünver, GTSO Başkanı Kemal Akıt, Borsa Başkanı Özden Çakır, STK temsilcileri ve muhtarların yanı sıra, Gemlikli esnaflar da katıldı.

Programda söz alan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol; ‘’En önemli mesele vasıflılıktır. ‘her işi yaparım’ mantığı artık sona ermiştir. Bunu diyenler de, çok fazla işe yaramazlar. Gemlik Şube Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Kısa sürede, vatandaşlarımızla temasa geçti. Aynı zamanda iş ve esnaf dünyasına da kendisini tanıttı.

Dünyada ciddi anlamda uzmanlaşma var. Türkiye’de buna yönelik çalışmalar yapıyor. Bizlerin de, uzmanlığımız olması gerekmektedir. Çok iş yaparım demektense, bir işi iyi yaparım demek daha anlamlıdır’’ dedi.

Ardından söz alan GTSO Başkanı Kemal Akıt ise; ‘’Biz bir yandan üyelerimize hizmet verirken, bir yandan da sosyal faaliyetlere de yer veriyoruz. Bu faaliyetlerimizin de, bugünkü eğitim gibi katkı sağlayacağına inanıyoruz ve fazlalaştırmayı düşünüyoruz’’ şeklinde konuştu.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Arif Tak,  Bursa İş Kur İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen ve Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş’un konuşmaları sonrasında, Esra Çelik ve Ramazan Türkay tarafından verilen eğitime geçildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.