Altepe İstifa Etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifasını verdi ve açıklama yaptı. ”Partimin emrindeyim” diyen Altepe, hizmetlerinden bahsetti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti. Altepe, istifasını resmen duyururken, “89 yılından bu yana Yıldırım Meclis üyeliğinden başlayan hizmet sürecini Osmangazi ve Büyükşehir ile devam ettirdik. Bursa’ya iz bırakan hizmetler yaptık. Partimin emrindeyim!” dedi.

Altepe sözlerine şu şekilde devam etti; ”Bursa Halkında güven oyumuz hiç düşmedi. Son günlerde, Dünya Mazlumlarının umudu olan Ak Parti Yönetimi tarafından yeniden yapılanma, reform hareketi başlatıldı. Bursa da bu değişimin içinde bulunuyor. Milli görüş dışında hiç bir yerde görev yapmadık. Hep hizmet , hep üretim adına adımlar attık. Kavgadan yana hiç olmadık. Partimiz ve liderimizle ters düşmeyecek, bize yakışanı yapacağız. İstifa ediyorum. Hiç bir konuda verilmeyecek hesabım yok” dedi.

Altepe’nin Bursa’daki Büyükşehir Belediye Başkanlığı süreci Kaplıkaya Hacivat Deresi ıslahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü’ndeki açılışla son bulmuş oldu. Recep Altepe, Belediyeciliğe de, son defa programa katıldığı Yıldırım da, Belediye Meclis Üyesi olarak başlamıştı.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.