Giresunlular’dan Gemlik Manşet’e ziyaret

Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Halil Ataş, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret ederek, derneklerle ortak faaliyetlerini anlattı. Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Grafiker Caner Karcı tarafından karşılanan Giresunlular, Derneğin son dönemdeki faaliyetlerini de anlattılar.

ÖNCELİĞİMİZ GEMLİK ÜNİVERSİTESİ

Ataş, ‘’Gemlik Giresunlular Derneği’nde yeni görev aldık. 35-40 yaş ağırlıkta olan isimlerden bir yönetim oluşturduk. Derneklere vizyon katmak için çalışmalar yapıyoruz. Diğer derneklerle de bir araya gelerek toplantılar yapıyoruz.

Önceliğimiz de Gemlik’in bağımsız Üniversitesinin olmasıdır. Bu konuyu toplantılarımızda işleyeceğiz. Amacımız, yöresel derneklerin, kendi yörelerinde milletvekillerine ulaşarak konuyu anlatmasıdır. Gemlik, tam anlamıyla Türkiye mozaiğidir. Yöresel dernekler birlikte hareket ederse, Hedefe daha hızlı ulaşmak mümkün olacaktır’’ dedi. Sonraki hedeflerinden de bahseden Ataş, dernekler adına hatıra ormanı ve sosyal faaliyetler gibi çalışmalarının da ilerleyen dönemde yapılacağının altını çizdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.