Gemlik Basketbol lige hazır

Türkiye Basketbol  2.liginde mücadele edecek Yeşil beyazlı ekip fiziksel olarak lige hazır.  4 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Ups ile mücadele edecek Gemlik Basketbol takımı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.
Fiziksel olarak iyi durumdayız diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Kondisyoneri  ve Sağlık sorumlusu Salim Doğan  ağustos ayının ilk haftasında sağlık kontrolleri ile başlayan yeni sezon hazırlık sürecimiz, atletizm ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile hız kazandı. İyi performans beklentisi içerisinde olduğumuz oyuncularımızın bir taraftan fizik, koordinasyon, kuvvet ve çabukluklarını geliştirme; diğer taraftan da özel olarak eksikliklerini giderme adına yapılan ilk çalışmalar sonrasında Bolu’da kampa girdik.
Kampta yapılan yüklemeler ile beraber basketbol taktik çalışmalarına başlandı. Bu süreçten sonra yapılan hazırlık müsabakalarında sakatlıkların en aza indirilmesi yapılan yüklemelerin yerinde ve doğru olduğu sinyalini verdi. Bundan sonraki süreçte kuvvet, çabukluk ve dayanıklılık çalışmaları ile takımı kasım ayının ilk haftasında başlayacak ilk lig müsabakasına mental ve fiziksel olarak hazır hale getirmek için çalışmalar aralıksız devam ediyor olacağız. diye sözlerine ekledi. 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.