AGD SİYER-İ NEBİ SINAV KAYITLARI BAŞLADI

Anadolu Gençlik Derneği tarafından organize edilen yurt genelinde lise ve ortaokul öğrencilerinin katılacağıSiyeri-i Nebi sınavı için kayıtlar başladı. Sınav ilgili ziyaretlere başlayan AGD Gemlik İlçe Başkanlığı, İlçe genelinde ki lise ve ortaokulları ziyaret edip, bilgilendirmede bulundu.

AGD Gemlik İlçe Başkanı Caner Limon sınav ile ilgili şu açıklamada bulundu; ‘’Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) hepimiz için en güzel örnektir. Bütün yönleriyle ümmetin hayatına örnek olmuştur. İyilikte, yardımda, cömertlikte, infakta, sevgide, mazluma kucak açmada, zalimin zulmüne engel olmakta, ailesine ve ev işlerine yardım etmesinde, ticari dürüstlüğünde canlı örnek abidesi olarak karşımızda durmaktadır. Biz biliyoruz ki; Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar. Her genç yetiştirilmeyi bekleyen bir çiçektir. Bizim için susuz ve ekilmemiş topraklardaki hiçbir gencimiz feda edilmeyecek kadar değerlidir ve baharı başlatacak çiçeğin tohumunu atmak vazifesi bizlerindir. Fidanlar erken yaşlarda eğilirler, şekil alırlar. Gençlerimiz de Ortaokul-Lise çağlarında şekillenirler ve aldıkları şekilleri çevrelerine aksettirirler”dedi.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından gençlere peygamber sevgisi aşılamak ve O’nu günümüz gençliğine rehber olarak tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışma, tüm Türkiye’de sınava başvuran tüm lise ve ortaokul öğrencilerine dönük olarak yapılacaktır. Türkiye genelinde ve ilçe bazında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Kayıtlar; http://www.efendimizinizinde.com adresinden yapılacaktır. Sınav tarihi 9 Aralık, son kayıt tarihi ise 30 Kasım olarak belirlendi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.