Saadet’ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

“Bugün 94. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet, aziz milletimizin canları pahasına ortaya koydukları büyük fedakarlıklar neticesinde kuruldu. Ancak bugünkü siyasi anlayış, ecdadın ortaya koyduğu o asil duruştan çok ama çok uzaktır” diyen Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülke olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. İçeride terör belası her gün yüreğimizi yakmaktayken islam coğrafyası kurtlar sofrasında pay edilmeye çalışılıyor. Ateş kapımıza dayandı. Ne var ki iktidar ve muhalefet, bu devasa sorunları çözmek bir yana, oturup konuşmayı bile beceremiyor. Bayramları dahi gerginlik ve kutuplaşma nedeni haline getirip, krize dönüştürebiliyorlar. İşsizliğin olmadığı, insanların barış ve kardeşlik içinde yaşadığı, müreffeh bir Türkiye’yi kurma konusunda  başarılı olamıyorlar; çünkü batı yanlısı çizgileri buna engel oluyor. Bugün Türkiye Cumhuriyetinin teminatı olan gençlerimiz işsizlikle boğuşuyor, üniversiteden mezun oluyor fakat inşaatta işçi, kafeteryada garson oluyor. Cumhuriyet’e sahip çıkmak; gençlere yeni iş sahaları kurmakla olur. Yoksulluğu bitirmekle olur. Terörü çözmekle, akan kanı durdurmakla olur. Çünkü cumhuriyet halkın sesine kulak vermek, milletin taleplerini yerine getirmektir” diyen Yıldız, son söz olarak,

“Her şeye rağmen karamsar değiliz. Bu yüce millet en zor zamanlarda bile tarih yazmış, olmaz denileni başarmıştır. Hiçbir zaman güce boyun eğmemiştir. Esaret ve dayatmayı reddetmiştir. Bu ülkeyi canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitleri bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Onların Milli Mücadele’de ortaya koydukları azim ve cesaret her zaman yolumuzu aydınlatmaya devam edecek, Yeniden Büyük Türkiye’yi kurma konusundaki kararlılığımızın en büyük gücü olacaktır.” diyerek sözlerini noktaladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.