Gemlik’te ‘’Belediyemiz Yanınızda’’ projesi

Gemlik Belediyesi Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde, özel eğitim almış 10 kişi’den oluşan ekip “Belediyemiz yanınızda” projesi  kapsamında tüm mahalle ve sokakları gezerek halkın sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.

Hamidiye mahallesinde başlatılan “Belediyemiz Yanınızda” projesinde ekipler son olarak Eşref Dinçer ve Dr. Ziya Kaya Mahallelerin vatandaşların kapısını çaldı. Saha ekibiyle birlikte çalışmalara katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle halkıyla sohbet edip, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Yılmaz’a ve saha ekibine, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Temizlik İşleri Ahmet Dedetürk ve Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez eşlik etti.

“Çalışmalarımızı halkın rahatı için yapıyoruz” diyenGemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini yerinde kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple attığımız her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“Belediyemiz Yanınızda” projesi, vatandaşlar tarafından tam not almaya devam ediyor.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.